Facebook
Twitter
Google+

 

 

 

Изморени ли сте вече от цените на горивата?

Питате ли се до кога ще продължават да се увеличават?!

 

Ние ви предлагаме уникално решение за Вас и Вашия личен и фирмен автомобил с помощта на което можете да намалите месечните си сметки за гориво до 30%

Не , не се шегуваме!!! 

 

Това е революционна водородна система, която се инсталира във Вашия автомобил с помощта на която се произвежда HHO газ или наричан още Браунов газ. Този газ обогатява горивната смес и по този начин се увеличава процеса на изгаряне на гориво-въздушната смес в цилиндрите на двигателя и на практика горивото има по-пълно изгаряне. Ефекта който получаваме е повишение на мощността и значителна икономия на гориво, като в някои случаи икономията е възможно да достигне 40% след софтуеърна оптимизация на двигателя. Системата е предназначена за всякакви видове ДВГ

 

С използването на Нашия HHO водороден генератор Вие може да получите:

 

1. Намаляване разхода на гориво до 30%*
    * икономия от 30% се постига при определени двигатели, като дизел генератори, дизелови поливни системи

2. Увеличение на динамиката на автомобила до 25%*
    * увеличават се Nm при някои дизелови автомобили с до 25% 

3. Намаляване на вредните емисии на CO2  до 80%

4. Намаляване значително износването на мотора

5. Намалява отлагания и нагари по двигателя

 

Ние от Хидрокс Системс притежаваме оригинални сертификати още от 2011г. покриващи територията на Европейски съюз и сме единствените в България притежаващи такива!

 

     

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 "Икономия на гориво с Браун газ"

Това понятие стана доста разпространено в последните години, както и  темата за постоянно растящите цени на горивата. Нормално е да търсим начини да шофираме своите автомобили по-евтино. Объркани сте в своя избор, защото продукти с "доказан"  ефект и качество наистина не липсват. Най-вероятно повечето от Вас са виждали доста различни "генератори" като буркани, пвц тръби, акумулатори и какво ли още не.
 

 

Браун газ или HHO газ се използва като допълнително гориво във всякакви двигатели с вътрешно горене, като : леки автомобили, бусове – товарни и пътнически, камиони, тежко-товарни камиони, автобуси, дизелови генератори, плавателни съдове, пещи, индустриални бойлери, асвалтови бази имаме монтирани също и др. Като ефект на икономия на гориво е до 30% (повечето леки автомобили между 20% и 30%, камиони до 25%, строителна техника до 35% , дизел генератори до 40% ), което зависи също така от различни фактори: тип двигател (бензин, дизел), кубатура на двигателя, износване на двигателя, изправността и мощността на алтернатора, поведение на шофиране и най-вече от настройките на ECU-то на самия агрегат, така, че да запази динамичноста и мощността си и да има икономия на гориво или казано на кратко "HHO Оптимизация" От гледна точка на сигурност, системата НЕ Е под налягане, което я прави много по-сигурна от други системи които са под налягане като газови или метанови уредби. В повечето случаи системата работи с Динамичен ПВМ, който я прави абсолютно сигурна и оптимизирана спрямо двигателя на който е инсталиран HHO генератора, било то бензинов или дизелов. Старта на работа е след самото запалване на двигателя, а в момента в който решите да изгасите двигателя тя автоматично спира производството на Браунов газ. Обслужването на практика е доста лесно-допълвате съответния резервоар с вода и електролит, когато системата Ви алармира за това, с помоща на датчика за ниво монтиран на резервоара на системата. Най-добър ефект на пестене на гориво при дизелови и турбо-дизелови агрегати, каквито са 56% в България. Данните за икономия на направени и тествани от Нас автомобили и други агрегати е средно 25% в зависимост от автомобила и неговите технически характеристики.

 

 Защо да изберете Hydrox Systems???

 

  • Защото Hydrox Systems е система произведена изцяло в България от най-висококачествени материали притежаващи сертификати за качество
  • Защото при дизайна на клетката бяхме ръководени от основни фактори като: оптимизираност, производителност, компактни размери, здравина, качество, дълъг живот, бърз и лесен монтаж и не на последно място добра визия.
  • Защото е оптимизирана до краен предел на база "консумация-производителност" 
  • Защото системата работи отлично през зимата до –25 градуса, нормални ампери и ниска работна температура
  • Защото стоманата в клетката е 316 L , поради което при продължителна работа няма да видите никаква промяна, никакви отлагания или замърсявания, дори и след няколко месеца работа, водата в системата остава без промяна в цвета.
  • Защото клетката на Hydrox Systems е произведена по най-модерна технология с лазерно отрязани ламели до най-висока прецизност, което я прави много надеждна и с дълъг живот, поради което клетката има 2 години гаранция.
  • Защото вторичните елементи от системата, като резервоар и бъблер са произведени също от Нас за да бъдат в съответсвие с изискванията за компактност, здравина, устойчивост на температури, устойчивост на основи, пожароустойчивост и най-важното съвместимост и сигурност при свързване с клетката.
  • Защото предлагаме пълна консултация за конкретен автомобил или проект!
  • Защото предлагаме най-висококачествен монтаж при Нас или нашите дилъри и пълни технически и софтуеърни настройки за да имате икономия!
  • Защото Ние можем да ви предложим най-добрата цена!

 

В продължение на почти 6 години ние направихме стотици експерименти и опити, като похарчихме не малка сума за това, имахме и моменти на отчаяние, много хора казваха, че няма да успеем да направим подобно нещо, което да е наистина качествено и работещо и да даде добри резултати при автомобилите, но ние не се отказахме от идеята за чиста енергия и смеем да кажем, че го постигнахме въпреки негативното отношение към свободната енергия на десетки хора и въпреки многото трудности през които преминахме!!!

 

Съвети към бъдещи собственици на HHO генератори!!!

Уважаеми бъдещи собственици на HHO Браун газ генератори, моля преди да бързате да похарчите парите си неправилно и да инсталирате такава система на вашия автомобил първо се консултирайте със специалист за конкретния автомобил. Независимо дали ще е Hydrox Systems или друга марка, моля задавайте въпроси, така Ние от Hydrox Systems ще подобрим качеството на продукта и качеството си на обслужване.

Задавайте въпроси относно:
1. Каква производителност има системата - L./ min. и при какви ампери е съответното производство? 
2. Какъв е MMW показателя? (най-важното нещо)
3. От какъв материал е произведена клетката и останалите елементи от системата? 
4. Каква работна площ има системата? 
5. Какво влиза в комплекта за инсталиране? Има ли всички необходими елементи и аксесоари за пълната инсталация и дали те са надеждни във времето. Например тънки кабели за силовата верига на системата при по-висок ампераж могат да се стопят и да подпалят Вашия автомобил или липсата. Не правете компромис с това или с каквото и да е относно безопасноста!

6. Питайте за цената на системата, но не се водете от идеята за най-ниска цена.

7. Колко автомобила са поставили системата и какви са отзивите от клиенти за реална икономия. 
8. Каква е гаранцията на системата и какво покрива тя? 

9. Моля, бъдете много взискателни и задавайте въпроси, така Ние от Хидрокс Системи ще подобрим качеството на продуктите си до максимум.